Sep 27

Nou horari i noves dates presentació impostos

En aquesta ocasió, ens adrecem a vostès per informar-vos que existeix un projecte de llei que avança la presentació d’alguns impostos anuals, com els models 347 i 184 (que actualment es presenten al febrer) al mes de gener. Els hi sol·licitem que per a un millor funcionament del departament comptable i amb perspectives d’oferir un millor servei, ens aportin la documentació comptable de forma mensual enlloc de trimestral com fins ara.

NOU HORARI:
Amb l’afany de millorar el servei ofert i seguint la corrent europea d’adaptació dels horaris, els informem que a partir del 2 d’octubre el nostre horari serà:
Dilluns a dijous: de 9 a 14 hores i de 15.30 a 18.00 hores
Divendres: de 9 a 14 hores i de 16.00 a 18.00 hores

Seguim treballant per vostès

Leave a Comment