feb 14

Avís legal

Condicions d’Ús

L’accés a tot el contingut ubicat a la URL http://www.vallparadis.es (en endavant “Web”), està subjecte a les presents condicions d’ús.

El usuari de la Web assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que puguin derivar de l’accés als continguts del mateix així com de la seva reproducció o difusió, incloent la pèrdua de possibles beneficis.

Assessoria Vallparadís, S.L. (en endavant “Assessoria Vallparadís”) no serà responsable de les infraccions de qualsevol usuari o client que afecti els drets d’un altre usuari o client de Assessoria Vallparadís, o de tercers, incloent els drets de copyright, marques, patents, informació confidencial i qualsevol altre dret de propietat intel lectual o industrial.

Assessoria Vallparadís no garanteix l’exactitud d’informacions, textos, gràfics, links o un altre tipus de dades contingudes en aquesta Web. La informació continguda en aquest Web està subjecta a canvis sense previ avís i no representa cap compromís per part de Assessoria Vallparadís.

Política de Privacitat

Assessoria Vallparadís es compromet a respectar la seva privacitat quan visiti la nostra Web.

En la present declaració trobarà les normes usades en aquesta Web per a la recopilació i distribució de dades.

Assessoria Vallparadís recull dades personals només en el cas que se li facilitin de forma voluntària. Les dades personals poden incloure el seu nom, adreça, correu electrònic, etc. No és necessari facilitar aquest tipus d’informació per obtenir accés a aquest web. La informació personal que vostè ens faciliti es guardarà i tractarà com a informació confidencial i només serà utilitzada per Assessoria Vallparadís.

 

Cookies

En alguns apartats de la nostra Web es poden utilitzar cookies de Google Analytics. Una cookie és un element de dades enviat al seu explorador per una Web, i que pot emmagatzemar en el seu ordinador. Les úniques dades personals que pot contenir una cookie són les facilitades per vostè mateix. Utilitzem les cookies per a poder atendre’l millor quan torni a visitar la nostra Web. Assessoria Vallparadís no emmagatzema cap dada personal mitjançant les cookies. Si emplena algun formulari de sol.licitud d’informació, ens facilitarà les seves dades personals, tals com el seu nom, el nom de la vostra empresa, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, l’adreça, etc.

Aquestes dades són utilitzats per Assessoria Vallparadís per contestar les seves preguntes i enviar-li la informació sol.licitada sobre la nostra empresa i productes.

 

Cookies de Google Analytics

En compliment del Reial Decret-llei 13/2012, Assessoria Vallparadís li informa que el seu lloc web utilitza Google Analytics, un servei de analítica web prestat per Google, Inc. Google Analytics situa una sèrie de cookies (4 per defecte) en el seu ordinador amb l’única finalitat d’avaluar el tipus de navegació que realitzi per la pàgina web i presentar-nos informes d’activitat en el lloc web.

Google emmagatzema la informació recollida per les cookies en servidors situats a Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte quan la llei li obligui a això o sigui necessari per al funcionament del sistema. Google no associa la seva adreça IP amb cap altra informació que tingui.

Google Inc. és una empresa adherida a l’Acord de Port Segur. Aquest acord garanteix que les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció concorde a la normativa europea. Pot consultar la fitxa de registre de Google en aquest enllaç: Fitxa de registre de Google en l’Acord de Port Segur.

Si desitja obtenir mes informació sobre les cookies usades per Google Analytics, per favor accedeixi a aquesta adreça: Conceptes sobre cookies de Google Analytics.

Google ha desenvolupat un complement que pot instal·lar en el seu navegador si desitja no ser monitoritzat per les seves cookies: Complement Opt-out de Google Analytics.

L’elecció que prengui sobre l’ús de cookies de Google Analytics en aquest lloc es gravés en una cookie addicional que serà emmagatzemada igualment en el seu ordinador.

Assessoria Vallparadís ha utilitzat procediments apropiats per a protegir la Web d’ús no autoritzat, pèrdua o modificació de les dades sota el nostre control. No obstant això, Assessoria Vallparadís descarta tota responsabilitat per l’ús no autoritzat de tal informació per part de tercers i per pèrdua produïda per la seva utilització. Aquesta Web pot contenir hipervincles a Webs de tercers. Assessoria Vallparadís no és responsable de les pràctiques de privacitat utilitzades per aquestes empreses. Preguem llegiu atentament tot el contingut del Avís Legal i la Política de Privacitat de la nostra Web.

Si no desitja que Assessoria Vallparadís emmagatzemi les dades descrits anteriorment en la present Política de Privacitat, els cancelaremos quan rebem un e-mail en el qual vostè ho sol.liciti expressament.

En el cas que tingui qualsevol pregunta amb relació a aquesta Política de Privacitat, els nostres procediments o la seva interacció amb aquesta Web, si us plau, no dubti en contactar amb nosaltres a través del mitjà que consideri més oportú.

Protecció de Dades

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei Orgànica 34/2002 de Servei de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, Assessoria Vallparadís l’informa dels següents aspectes: 1) les dades assenyalats amb (*) són de cumplimentació obligatòria per tramitar la seva alta com a Usuari de la Web, i 2) les dades personals que ens faciliti seran incorporades a un fitxer automatitzat el responsable del qual és Assessoria Vallparadís, S.L. (CIF: B-60285715), amb domicili a Voluntaris, 26 Bajos, 08225, Terrassa, Barcelona, amb la única finalitat de remetre informació i ofertes de productes i/o serveis adequats als seus interessos o necessitats. L’enviament podrà ser a través de correu ordinari o correu electrònic. Si no desitja rebre informació comercial desmarqueu les caselles corresponents en el formulari de registre. Les seves dades seran tractades confidencialment i no es lliuraran a cap entitat ni persona física. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel.lació u oposició mitjançant carta dirigida a Assessoria Vallparadís, S.L. (CIF: B-60285715), Al domicili dalt indicat, acompanyant fotocòpia del seu DNI o document anàleg.